Villkor

KÖPVILLKOR BLACKHONEYCOFFEEROASTERS.SE

ALLMÄNT

För att genomföra köp på blackhoneycoffeeroasters.se krävs det att du är 18 år och har en giltig svensk ID-handling. Om du är under 18 år behöver du ett samtycke till ditt köp från vårdnadshavare. Genom beställning på blackhoneycoffeeroasters.se godkänner du de vid den tiden publicerade villkor enligt nedan och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta.

Företagsinformation:

Black Honey Coffee Roasters Sverige AB

Sicklastråket 24

131 54 Nacka

Tel: +46 (0)837 40 41

Organisationsnummer: 559220-2815

 

BESTÄLLNING

Beställning görs på johanochnystrom.se. Om du har frågor om hur du beställer är du välkommen att ringa till vår kundservice på +46 (0)837 40 41 eller genom att maila till order@bhcr.se. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att vi sparar dina personuppgifter (se längre ner). Avtal om köp sker när vi bekräftat beställningen och skickat en orderbekräftelse till den mailadress du angivit.  

Vi förbehåller oss rätten att korrigera ordrar om leverans av någon anledning inte kan ske, och om du har gjort fler beställningar, förbehåller vi oss rätten att slå ihop dina ordrar och leverera dem i ett paket. Om vi på Black Honey Coffee Roasters av någon anledning inte har möjlighet att leverera din beställning kommer vi att kontakta dig omgående. Skulle detta inträffa kommer vi att erbjuda dig en ny lösning förutsatt att detta är möjligt.

Om du av någon anledning skulle vilja ändra eller avbeställa din beställning vill vi att du kontaktar oss omgående på +46 (0)837 40 41 eller genom att maila till order@bhcr.se. Ändring av order eller avbeställning av order ska meddelas till Black Honey Coffee Roasters innan beställning packas.

Black Honey Coffee Roasters förbehåller sig rätten att häva avtalet i det fall kunden handlat i ond tro på grund av felaktigheter som kunden känt till eller borde ha insett, såsom felaktiga uppgifter om pris eller kvantitet på webbplatsen. I det fall hävningsförbehållet görs gällande har kunden inte rätt till skadestånd eller annan kompensation från Black Honey Coffee Roasters.  

PRISER OCH PRODUKTINFORMATION

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. Eventuell fraktkostnad tillkommer, beroende på vilket fraktalternativ du väljer.

Eventuella erbjudanden och kampanjer som marknadsförs gäller så långt lagret räcker om inte några andra villkor redovisas i anslutning till erbjudandet.

Black Honey Coffee Roasters reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser.  

Samtliga produkter på hemsidan är främst anpassade för den svenska marknaden. Det innebär bland annat att produkterna uppfyller svenska miljökrav och säkerhetsföreskrifter. Normalt medföljer bruksanvisning på svenska eller engelska om det krävs för användning av produkt. Eventuella tekniska specifikationer, särskilda krav på tillbehörsutrustning samt information om begränsningar och plomberingar framgår på respektive produktsida i den mån det är nödvändigt.

BETALNING

Stripe är vår betalningsprocessor för kortbetalningar. Alla korttransaktioner går via Stripe som är en PCI-nivå 1-leverantör. Alla dina kortbetalningar går direkt till Stripe. Black Honey Coffee Rostaers Sverige AB har aldrig tillgång till någon kortinformation. Dina detaljer lagras med Stripe så att du kan vara säker på att de förvaras med högsta säkerhet.

PERSONUPPGIFTER

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter med syfte att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Black Honey Coffee Roasters ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas i enighet med dataskyddsförordningen.

Informationen som du lämnar om dig själv används av Black Honey Coffee Roasters och våra samarbetspartners för betalning och leverans samt i marknadsföringssyfte från Black Honey Coffee Roasters sida.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.